Javni pozivi

“Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT” je projekat Vlade Švajcarske čiji je cilj aktivno građansko društvo u kome građani više učestvuju u procesu donošenja odluka, naročito na lokalnom nivou. ACT sprovode dve nevladine organizacije: Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative. #ACTprojekat čine 3 stuba: 1. grantovi; 2. izgradnja i jačanje kapaciteta; 3. jačanje uporišta u zajednici. Prva faza projekta realizovaće se od 1. oktobra 2019. godine do 30. septembra 2023. godine“.

Udruženje građana Evo ruka raspisuje javni poziv u okviru projekta „Zajedno za aktivno građansko društvo-ACT“, na mesto eksperta/kinje za oblast Strateškog planiranja. Rok za prijavu na javni poziv je 27.11.2021. godine

Javni poziv za podnošenje izjave o zainteresovanosti za mesto eksperta/kinje za oblast Strateškog planiranja

Udruženje građana Evo ruka raspisuje javni poziv u okviru projekta „Zajedno za aktivno građansko društvo-ACT“, na mesto eksperta/kinje za oblast Digitalnog marketinga. Rok za prijavu na javni poziv je 27.11.2021. godine.

Javni poziv za podnošenje izjave o zainteresovanosti za mesto eksperta/kinje za oblast Digitalnog marketinga 

Udruženje građana Evo ruka raspisuje javni poziv u okviru projekta „Zajedno za aktivno građansko društvo-ACT“, na mesto eksperta/kinje za socio-edukativnu podršku. Rok za prijavu na javni poziv je 27.11.2021. godine.

Javni poziv za podnošenje izjave o zainteresovanosti za mesto eksperta/kinje za oblast Socio-edukativna podrška