Skip to main content

Predstavljamo vam poslovne poklone od Evo ruka domaćih proizvoda namenjenih društveno odgovornim firmama i donatorima velikog srca. Naši korporativni pokloni su originalni i uvek prihvaćeni sa oduševljenjem.

Pozivamo vas da rezervišete svoje pakete, jer su količine ograničene.

PONUDA

Dobrodošli!

Evo ruka 100% domaći džemovi kao korporativni pokloni

Evo ruka džemovi - Pokloni za poslovne partnere i korporativni pokloni

Gospođe Šljiva, Kajsija i Jagoda se često nadmeću koja ima bolji ukus, ali ne samo to. Šljiva i Kajsija gledaju Jagodu sa visine, a često se i međusobno svađaju čije je drvo veće. Kad ih upakujemo u teglice, svađe prestaju. One samo žele da se otvore nekom ko će uživati u njihovom ukusu. 

Predlažemo da probate sve tri, da ne budu ljubomorne.

Evo ruka 100% domaći sirupi

Evo ruka sirupi - Pokloni za poslovne partnere i korporativni pokloni

U udruženju se odavnina zna za rivalitet između teglica i flaša. Teglice nazivaju flaše žirafama, a ovi njih šerpama. Kao da nisu ista vrsta. Ta mante se blese male, svi ste vi istog sastava, samo vam je agregatno stanje drugačije. 

Ovi visoki momci u sebi kriju Zovu, Nanu i Višnju. Na nju su najviše ljute teglice. Kako jedan drvni plod da izda svoj rod i ode u flašu? Sreća pa ne stoje blizu u ostavi. 

Njegovo Tegličanstvo Gospodin Sušeni Paradajz u maslinovom ulju – korporativni pokloni sa pedigreom

Sušeni paradajz Evo ruka - Pokloni za poslovne partnere i korporativni pokloni

Dok se flašice i teglice svađaju, promiče im jedna činjenica. Gospodin Sušeni Paradajz sa svojom teglećom porodicom je apsolutni favorit Evo ruka ostave. On zahteva baš poseban tretman. Na početku on ne zna šta ga je snašlo. Podeljenog ga šaljemo u toplije delove radionice. Tamo provodi ceo godišnji odmor, izležava se. Kad se naodmara smestimo ga u teglu i zalijemo maslinovim uljem. Takav ukus stvarno zaslužuje kraljevski tretman!

Evo ruka 100% domaći sok od paradajza

Pokloni za poslovne partnere i korporativni pokloni - sok od paradajza

Ovi momci su dalji rođaci i Sušenog Paradajza i onih voćki već spomenutih. Kad smo ih pitali da prokomentarišu rivalstvo, rekli su da ne žele da se mešaju u porodične svađe. A to što se mešaju sa vodkom subotom uveče, to ništa?! Prećutali su naš komentar i napomenuli da ih je život dovoljno mleo i da svi vole krompir čorbu i ćufte u njihovom sosu.

Evo ruka Ajvar od pečenih paprika sa patlidžanom

Ajvar Evo ruka - Pokloni za poslovne partnere i korporativni pokloni

Mnogo ruku je potrebno da jedan ajvar dođe na svet. Minimum 10. Te daj papriku, peri je, peci je, ljušti, ljušti, ljušti, ljušti još malo, melji, a gde je patlidžan, daj njega očas posla, melji, skuvaj. A on čeka da bude gotov pa da se hvali svojim raskošnim ukusom. Za njega ne važi ono “mnogo babica, kilav ajvar”. Naprotiv. Toliko mažen i pažen dao je sve od sebe da opravda poverenje. 

Proizvodi su veganski i posni.

Udruženje Evo ruka je za svoje proizvode obezbedilo udobne gajbe. U jednoj gajbi će stanovati više proizvoda. Vreme je da započnu samostalan život. Biće predati na staranje najboljim poslovnim partnerima i prijateljima društveno odgovornih firmi kao korporativni pokloni.

PONUDA

Informacije na +381 62 327877

Ostavite komentar