Skip to main content

Korporativni pokloni i  poslovni pokloni od Evo Ruka i prijatelji domaćih proizvoda namenjenih društveno odgovornim firmama i donatorima velikog srca su stigli. Naši korporativni pokloni su originalni i uvek prihvaćeni sa oduševljenjem.

Pozivamo vas da rezervišete svoje pakete, jer su količine ograničene.

Dobrodošli!

Korporativni pokloni Evo ruka kao 100% domaći džemovi

Evo ruka džemovi - Pokloni za poslovne partnere i korporativni pokloni

Gospođe Šljiva, Kajsija i Jagoda se često nadmeću koja ima bolji ukus, ali ne samo to. Šljiva i Kajsija gledaju Jagodu sa visine, a često se i međusobno svađaju čije je drvo veće. Kad ih upakujemo u teglice, svađe prestaju. One samo žele da se otvore nekom ko će uživati u njihovom ukusu. 

Evo ruka 100% domaći sirupi

Evo ruka sirupi - Pokloni za poslovne partnere i korporativni pokloni

U udruženju se odavnina zna za rivalitet između teglica i flaša. Teglice nazivaju flaše žirafama, a ovi njih šerpama. Kao da nisu ista vrsta. Ta mante se blese male, svi ste vi istog sastava, samo vam je agregatno stanje drugačije. 

Ovi visoki momci u sebi kriju Zovu, Nanu i Višnju. Na nju su najviše ljute teglice. Kako jedan drvni plod da izda svoj rod i ode u flašu? Sreća pa ne stoje blizu u ostavi. 

Evo ruka 100% domaći sok od paradajza

Pokloni za poslovne partnere i korporativni pokloni - sok od paradajza

Ovi momci su dalji rođaci i Paradajza i onih voćki već spomenutih. Kad smo ih pitali da prokomentarišu rivalstvo, rekli su da ne žele da se mešaju u porodične svađe. A to što se mešaju sa vodkom subotom uveče, to ništa?! Prećutali su naš komentar i napomenuli da ih je život dovoljno mleo i da svi vole krompir čorbu i ćufte u njihovom sosu.

Ako ih sretnete negde, recite im da nam nedostaju.

Evo ruka Ajvar od pečenih paprika sa patlidžanom

Ajvar Evo ruka - Pokloni za poslovne partnere i korporativni pokloni

Mnogo ruku je potrebno da jedan ajvar dođe na svet. Minimum 10. Te daj papriku, peri je, peci je, ljušti, ljušti, ljušti, ljušti još malo, melji, a gde je patlidžan, daj njega očas posla, melji, skuvaj. A on čeka da bude gotov pa da se hvali svojim raskošnim ukusom. Za njega ne važi ono “mnogo babica, kilav ajvar”. Naprotiv. Toliko mažen i pažen dao je sve od sebe da opravda poverenje. 

Korporativni pokloni dobijaju različite oblike iz godine u godinu. Zato ove imamo migracije iz drugih porodica. Samo ćemo vam zagolicati maštu: HERO keks, Lulabello medenjaci, cegeri Evo Ruka, Karolinin džem od šipurka, Nenino mini slatko od dunja, Olgicine kesice lavande.

Kako vam ovo zvuči, a?

Udruženje Evo ruka je za korporativne poklone obezbedilo udobne gajbe. U jednoj gajbi će stanovati više proizvoda. Vreme je da započnu samostalan život. Biće predati na staranje najboljim poslovnim partnerima i prijateljima društveno odgovornih firmi kao korporativni pokloni.

Informacije na +381 62 327877

Ostavite komentar