Poklon paketi Evo Ruka

Poklon paketi Evo ruka za kompanije i firme koje žele da za Novu godinu ili nekim drugim povodom obraduju svoje prijatelje i saradnike i pomognu konkretan humanitarni cilj smo pripremili sa velikom radošću i ove godine.

Ko pravi poklon pakete?

Poklon paketi Evo Ruka su iz proizvodnje Inkluzivnog Centra „Evo ruka“ i saradnika. Našu mrežu saradnika čine samohrane majke preduzetnice, žene koje imaju male kućne biznise, socijalna preduzeća i majke dece sa smetnjama u razvoju koje razvijaju svoje preduzetničke ideje, jer ne mogu da rade u stalnom radnom odnosu zbog nege deteta, kao i odabrani mali proizvođači.

Ove godine u našoj korpi okupili su se sledeći mali predizetnici i proizvođači domaćih i kreatori malih humanih poslovnih ideja:

Evo Ruka domaći sirupi, džem od šljive i ajvarHERO keks, Lulabello medenjaci, cegeri i majice Evo Ruka, Karolinin džem od šipurka, Nenino mini slatko od dunja, Gajba za gajbu, Olgicine kesice lavande.

Gde ide novac od profita?

Celokupan profit od prodaje Poklon paketa Evo ruka i svih naših proizvoda namenjen je razvoju programa podrške deci i mladim osobama sa invaliditetom i retkim bolestima.

Ko smo mi?

Udruženje Evo Ruka radi aktivno na osnaživanju roditelja bolesne dece, stvaranju održivog i agilnog sistema podrške porodicama koje trenutno imaju problem, kao i na razvoju Inkluzivnog koncepta Evo Ruka, jedinstvenog načina rada u zajednici sa građanima različitih ciljnih grupa koji okupljeni u jednu celinu, deci i roditeljima obezbeđuje sigurnost i podršku, a mladima, volonterima i ostalim zainteresovanim građanima daje priliku da pomognu ovoj misiji na najsmisleniji način.

Zašto baš naši poklon paketi?

Zato što smo osmislili poklon pakete koje po potrebi brendiramo sa logom vaše firme ili personalizovanom porukom. Možete se odlučiti za naš predlog paketa, ili sami odabrati sadržaj.

Proizvodi „Evo ruka“ u ponudi:

 

 • Domaći sirup 0.5l (jagoda i višnja);
 • Sok od paradajza 0.5l
 • Domaći džem (šljiva, šipurak);
 • Domaći ajvar;
 • Medenjaci;
 • Prirodni sapuni;
 • Majice i cegeri sa Evo Ruka logotipom i posebno osmišljenim ilustracijama;
 • Drvene gajbice od punog drveta,
 • Kutijice sa vanil ili čokoladnim buter keksićima;
 • Drvene kutije;
 • Kalendar Evo Ruka

Sve cene i personalizovani paketi mogu posebno na upit. Svi navedeni proizvodi nastali su kroz aktivnosti socijalnog preduzeća udruženja Evo Ruka, mreže žena koje imaju svoja mala preduzeća i proizvodnju, socijalnih preduzetnika i malih lokalnih proizvođača.

GRATIS dostava na teritoriji Beograda. 

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 062327877

 

LUX poklon paket „Evo Ruka“, srednja drvena gajbica

OPIS: ručno rađeni proizvodi upakovani u drvenu ambalažu sa ukrasnom trakom i etiketom sa brendom kompanije, podloga je prirodna drvena vuna, drvena gajbica je od punog drveta.

Dimenzije pakovanja: 22x20x10 cm

SADRŽAJ: 5 proizvoda (džem/ajvar, domaći sirup, ceger, prirodni ukrasni sapun, kolačići HERO, medenjaci, gajbica od punog drveta)

CENA: 5.200,00 rsd

GRATIS dostava na teritoriji Beograda. Ukoliko želite posebno brendiranje važno je da pripremu i rešenje dobijemo 10 dana pre isporuke.

 

LUX poklon paket „Evo Ruka“, veća drvena gajbica

OPIS: ručno rađeni proizvodi upakovani u drvenu ambalažu sa ukrasnom trakom i etiketom sa brendom kompanije, podloga je prirodna drvena vuna.

Dimenzije pakovanja: 31,5x20x10 cm

SADRŽAJ:

 1. Opcija: 5 proizvoda (džem/ajvar/kikiriki puter, domaći sirup, ceger, prirodni ukrasni sapun, kolačići HERO, medenjaci, gajbica od punog drveta )
 2. opcija: 6 proizvoda (džem/ajvar, domaći sirup, ceger, prirodni ukrasni sapun, kolačići HERO, medenjaci pakovanje od 10 kom, gajbica od punog drveta)

CENA   5.200,00 rsd

GRATIS dostava na teritoriji Beograda. Ukoliko želite posebno brendiranje važno je da pripremu i rešenje dobijemo 10 dana pre isporuke.

NATUR poklon paket „Evo Ruka“

OPIS: ručno rađeni proizvodi upakovani u kartonsku kutiju koja je pogodna za transport sa etiketom sa brendom kompanije, podloga je drvena trava.

Dimenzije pakovanja: 22x21x10,5 cm

Sadržaj kutije po dogovoru i trenutnoj dostupnosti proizvoda.

CENA: 4.200,00 rsd

GRATIS dostava na teritoriji Beograda. Ukoliko želite posebno brendiranje važno je da pripremu i rešenje dobijemo 10 dana pre isporuke.

Rok isporuke: do 10 radnih dana, transport je uračunat u cenu.

PLAĆANJE: avansno

Poklon paketi Evo Ruka

Pripremite se za vreme darivanja, a mi smo tu za svaki dogovor.

Čujemo se! Na raspolaganju smo za sve dodatne informacije.

 

TIM EVO RUKA