Skip to main content

Pokloni za poslovne partnere

Oktobar prolazi, novembar kuca na vrata, stižu praznici i slave, počinje sezona poklanjanja. Da li ste se pripremili za sezonu poklona? Trebaju li vam korporativni ili pokloni za poslovne partnere i prijatelje firme? 

Uz redovan posao koji obavljate nemate vremena da tražite, a napominju vam da su pokloni i za poslovne partnere iz inostranstva? Nemate ideju i nećete da rizikujete? Stanite! Ne poručujte rokovnike i olovke!

Ne tražite dalje. Sve je rešeno.

Od ove godine pokloni za poslovne partnere nisu problem.

Evo ruka je udruženje roditelja dece sa smetnjama u razvoju i, osim što smo borci, proizvodimo domaću zimnicu.

Poklonite partnerima nešto domaće. 100% domaće! I drugačije. Gluten free, vegan, vegetarijansko, posno.

Poklonite pakete Evo ruka proizvoda.

Pokloni iz zemlje Srbije, naše najveće blago, naša hrana od povrća i voća sa naših njiva i voćnjaka. U zanimljivoj ambalaži.

U najlepšim gajbicama

Treba da znate da kupovinom naših poslovnih poklona postajete društveno odgovorna firma. Podržavate socijalno preduzetništvo

Profit od prodaje usmeravamo na razvoj programa osamostaljivanja dece sa smetnjama u razvoju i retkim bolestima,  i mladim osobama sa invaliditetom.

Pokloni za poslovne partnere – ponuda

LUX paket „Evo ruka“, veća drvena gajbica

OPIS: ručno rađeni proizvodi upakovani u drvenu ambalažu sa ukrasnom trakom i etiketom sa brendom kompanije, podloga je prirodna drvena vuna.

Dimenzije pakovanja: 31,5x20x10 cm

SADRŽAJ:

  1. Opcija: 5 proizvoda (džem/ajvar/kikiriki puter, domaći sirup, ceger, prirodni ukrasni sapun, kolačići HERO/butter BB medenjaci, medenjaci, gajbica od punog drveta )
  2. opcija: 6 proizvoda (džem/ajvar, domaći sirup, ceger, prirodni ukrasni sapun, kolačići HERO/butter BB medenjaci, medenjaci pakovanje od 10 kom, gajbica od punog drveta)

CENA  1.opcija 4.500,00 rsd

            2.opcija 4.800,00 rsd

GRATIS dostava na teritoriji Beograda. Ukoliko želite posebno brendiranje važno je da pripremu i rešenje dobijemo 10 dana pre isporuke.

pokloni za poslovne partnere

LUX paket „Evo ruka“, srednja drvena gajbica

OPIS: ručno rađeni proizvodi upakovani u drvenu ambalažu sa ukrasnom trakom i etiketom sa brendom kompanije, podloga je prirodna drvena vuna, drvena gajbica je od punog drveta.

Dimenzije pakovanja: 22x20x10 cm

SADRŽAJ: 5 proizvoda (džem/ajvar, domaći sirup, ceger, prirodni ukrasni sapun, kolačići HERO/butter BB medenjaci, medenjaci, gajbica od punog drveta)

CENA: 4.500,00 rsd

GRATIS dostava na teritoriji Beograda. Ukoliko želite posebno brendiranje važno je da pripremu i rešenje dobijemo 10 dana pre isporuke.

NATUR paket „Evo ruka“ kartonskoj kutiji

OPIS: ručno rađeni proizvodi upakovani u kartonsku kutiju koja je pogodna za transport sa etiketom sa brendom kompanije, podloga je drvena trava.

Dimenzije pakovanja: 22x21x10,5 cm

SADRŽAJ: 5 proizvoda (džem/ajvar/kikiriki puter, ceger, prirodni ukrasni sapun, kolačići HERO/butter BB medenjaci, medenjaci)

CENA: 3500,00 rsd

GRATIS dostava na teritoriji Beograda. Ukoliko želite posebno brendiranje važno je da pripremu i rešenje dobijemo 10 dana pre isporuke.

Rok isporuke: do 10 radnih dana, transport je uračunat u cenu.

PLAĆANJE: avansno

I? Da li ste prebrojali?

Koliko vam je potrebno? 50, 100 ili 500 komada? Isporuka je do 10 radnih dana, u doba dana koje vama odgovara.

Evo Ruka za dogovor!

Informacije na telefon +381 62 327877

Ostavite komentar