Skip to main content

Novi veb sajt udruženja Evo ruka!

Prethodna godina bila je teška i izazovna za sve nas. Promenila nas je, osvestila i naučila da možemo više. Trudili smo se da uprkos teškoj situaciji izvučemo najbolje za sebe i decu o kojoj brinemo. Izašli smo iz ustaljenih okvira ponašanja i navika, počeli da radimo i razmišljamo drugačije. Više nam nije važno gde smo i koliko smo udaljeni, sve dok znamo ko smo i šta želimo da postignemo.

Upravo zbog toga vam sada predstavljamo novi veb sajt udruženja Evo ruka!
Zahvaljujući dizajnerskom timu Futro Design, firmi Mine Web Studio i Mileni iz firme Slovci, od sada ćete redovno pratiti naše aktivnosti, novosti, priče i informacije.

Izdvojili smo sve važno i što treba da znate o inkluzivnom centru, održivosti Udruženja, o volontiranju i načinu prijave, kao i o donacijama, koje su nam od velikog značaja.
Uskoro objavljujemo naše priče, koje će mnogima biti od koristi i olakšati neke teške trenutke ili pojednostaviti komplikovanu proceduru.

Do tada vas pozivamo da na Instagramu ili Facebooku komentarišete novi izgled web sajta i da se prijavite na naš Newsletter putem kog ćemo vas redovno obaveštavati o novinama u Udruženju, ali i o gorućim temama koje su značajne za roditelje dece sa smetnjama u razvoju.

Hvala vam što nas pratite i podržavate! I hvala svima koji su učestvovali u realizaciji naše web prezentacije!

Članovi tima udruženja Evo ruka

Ostavite komentar