Skip to main content

Volonterski kamp se organizuje već četvrtu godinu za redom, u saradnji sa organizacijom Mladi istraživači Srbije @mis.vss.

Ovo je podržavajući program našoj letnjoj školi i prilika da se povežu mladi ljudi koji žele da rade sa decom sa smetnjama u razvoju i doprinesu unapređenju kvaliteta života ove populacije.

Ove godine volonterski kamp predstavljamo i u medijima jer nam je svima važno da se ovi programi žive i da se dalje razvijaju.

Ukoliko želite da nam se priključite javite se direktno ili preko @mis.vss

Dosadašnji volonteri su bili najrazličitijih profesija i uzrasta. Kod nas u kampu možete sresti i psihologa i mašinskog inženjera i elektroinženjera iz Turske, industrijskog dizajnera iz Meksika, ili buduću evropsku doktorku, starosti od 18 godina pa naviše. Ovaj program je svima od velikog značaja i idealna prilika za učenje stranog jezika, upoznavanje sa različitim kulturama i stvaranjem dugogodišnjih prijateljstava. Kamperi su smešteni u blizini Inkluzivnog centra. Učestvuju u svim aktivnostima i obezbeđeno im je upoznavanje sa Beogradom, zemunskom tradicijom i našim kulturnim nasleđem.

30.08.2021.

ŠARENE PALAČINKE NA LETNJEM VOLONTERSKOM KAMPU ZA MLADE 2021.

Kolika je radost u pravljenju palačinki?! Veeelika!

Deca presrećna. Palačinke svih boja sa domaćim džemom od malina od mame Lasice i super džemom od jagode i kajsije Evo Ruka!

Palačinke su definitovno jelo koje bismo mogli svaki dan da jedemo. Pre par dana nas je i baba Ceca dočekala sa bar 50 komada. Jeli smo ih uz doručak i ručak!

Predivno, uspešno leto 2021. u inkluzivnom centru se završava.

Pametniji smo i veštiji za mnoga iskustva.

Volonterski kamp 2021.

Idemo dalje.

Ostavite komentar